lauantai 2. marraskuuta 2013

Kiirettä kiirettä

Tää viikko on mennys sekä nopeesti että todella hitaasti. Maanantaina alotin Tarja Rantasen toppi-hame asukokonaisuutta ja topin sainkin valmiiksi heti ensimmäisenä päivänä ja hametta aloitin hieman ompelemaan.
   Tiistaina sain hameen melkein kokonaan valmiiksi, ai että jäi ärsyttämään sillä tiukan aikataulun vuoksi mun piti lähteä ja hameen valmistuminen jäi yhdestä saumasta kiinni. Lukion jälkeen menin vielä tekemään muutaman tunnin vuoron Seppälään. Illalla olin niin väsyny että nukahdin varmaan jo joskus kymmenen jälkeen.
   Keskiviikko meni koulussa harjoitellessa muotinäytökseen, parturi-kampaaja-kosmetologit tekivät meille myös koemeikin ja -hiukset. Illalla mulla oli vielä töitä.
  Torstaina mun piti olla 10 vaille kahdeksan aamulla koululla meikattavana ja kymmeneltä oli ensimmäinen muotinäytös. Muut näytökset oli yhdeltä, neljältä ja kuudelta. Päivä oli ihan karseen pitkä ja tylsä sillä näytösten välissä oli monen tunnin odottelua.
  Perjantaina tein sen Rantasen hameen valmiiks ja Teemu Muurimäen häämekkoon alushameen. Tein kans yhden hauskan laukun mutta unohdin ottaa siitä kuvan, ens viikolla sitten :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti