maanantai 30. kesäkuuta 2014

Let's do some nails !

Viikko ennen mun valmistujaisia työkaveri teki mulle ranskalainenmanikyyri geelikynnet. Siinä katteelin ku työkaveri niitä mulle väsäili niin totesin että vähänkö on kivan näköstä, mäkin haluan ! Jonkun ajan pähkäilin ja työkaveri linkkas mulle sivun (KLIK!) mistä oli itse aloituspaketin tilannut. Selailin sivuja joilla oli juuri kesä alennukset menossa ja geelialoituspaketti makso 35 euroa ! Totesin että tuskinmpa mitään häviinkään tilatessani tuon paketin. 

Paketti tuli Saksasta ja se saapui tasan kahden viikon päästä tilauspäivästä, luulen että se olisi ollut perillä aikaisemminkin, mutta välissä oleva juhannus luultavasti sotki vähän toimitusaikaa. Ei siinä mitään, kaksi viikkoa ei todellakaan ole paha aika odotella !

Nded:in sivut olivat todella helpot ja yksinkertaiset ja valikoimaa on PALJON. Aloituspaketin lisäksi tilailin vähän koristeita, muutaman lisäviilan, sudin, yksivaihe geelin, vaniljan tuoksuisen kynsinauhaöljyn ja top coat:in. Aloituspakerri itsessään sisälsi UV-uunin, tippipaketin, tippileikkurit, tippiliiman, neljä erivaiheista geeliä, primerin, sudin, muutaman viilan, appelsiinipuun tikkuja, puffer viilan, desinfiointi aineen sekä nukkaamattomia "vanulappuja". Tilaus postikuluineen maksoivat rapiat seitsemän kymppiä ja paketti tuli kotiinkuljetuksena ovelle asti.


Työkaveri vinkkasi mulle myös nettisivuston josta saa edullisesti koristeita ja muita tarvikkeita. MiMax osottautui petolliseksi paikaksi. Olisin voinut tilailla vaikka ja mitä, mutta sain pidettyä itseni kurissa ja tilasin koristelusutipaketin, helmiä sekä muutaman sini-minttu-turkoosin glitterin. Glitterin ovat aika kalliita, esimerkiksi nded:in sivuilla pieni purkki saattoi maksaa jopa neljä euroa, kun taas MiMaxilla glitterin oli noin 1,20€ kappale. 

Tilaus MiMaxilta tuli heti seuraavana päivänä, olinkin positiivisesti yllättynyt niin nopeasta toimituksesta ja voin jo nyt sanoa ettei tänä jää viimeiseski tilauksesti sieltä.



Nyt vaan harjoittelemaan ja väsäilemään ;) Harmi vaan että geelikynnet pysyvät noin kolme-neljä viikkoa joten itelleni en joka viikko voi harjoitella. Myös ajankohta milloin näitä väsäilee pitää miettiä tarkkaan, aloittelijalla saattaa mennä jopa kuusi-kahdeksan tuntia muutamissa ensimmäisissä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti