tiistai 1. heinäkuuta 2014

Pinkkiä glitteriä

 Heijpådeij,

tuhtasin tuossa lauantai iltana töiden jälkeen itelleni ihka ensimmäisen geelikynnet ! Siinä se ilta mukavasti vierähti ja aikaakin sain kulumaan noin kuusi tuntia :D Tuloksena pinkit liukuvärjäys glitter kynnet !

Eniten aikaa meni tuon pituuden kanssa, en siis käyttänyt tippejä vaan rakensin kynsilleni lisäpituutta tarramuottien avulla. Siinä onkin oma opettelunsa ja muutamien kynsien kohdalla tappelin suht kauan sillä geeli lähti tarran mukana eikä tarttunut omaan kynteen, noh, harjoitus tekee mestarin eikä ensimmäisellä kerralla voikkaan onnistua täydellisesti.

Rakenteen tekeminen olikin vähän helpompaa, mutta huomasin kun otin kynnet uunista että geeli oli valunut joistain kohdin rumaksi möykyksi toiseen reunaan, edelleen harjoitus tekee mestarin.


Kynsien koristelu oli ihan hauskaa puuhaa, totesin että glitter dustin töpöttelyyn menee aikaa. Glitter ei tahtonut kiinnittyä ja kun se jollain ihmeen kaupalla oli hyvin niin sitä oli liian vähän. 

Totesin tuossa myös että pitäisi vielä viilata noiden kynsien muotoa lisää, se hävisi jonnekkin rakenteen laitossa, geeleissä tosiaan on se hyvä puoli että niitä voi muokkailla niin paljon kuin sielusietää senkin jälkeen kun ne ovat valmiit. Muös joidenkin kynsien pinta on hieman epätasainen, mutta senkin saa korjattua pienellä viilauksella :)


Ensimmäisiksi kynsiksi onnistuin mielestäni iha hyvin. Olen kerran nähnyt miten näitä tehdään ja netistä muutaman videon olen myös katsonut joiden perusteella aloin sitten itse kokeilemaan. Ensikerralla osaan kiinnittää huomiota taas uusiin asioihin ja toivon mukaan seuraavat olisivat taas asteen paremmat :)

Mitäs mieltä olette pinkeistä kesäkynsistä ? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti