perjantai 25. lokakuuta 2013

Viikon saldo, kaksi designer mekkoa

Mulla alkoi maanantaina TOP eli työssäoppimis-jakso. Pääsin harjotteluun SuuriKäsityö-lehteen jossa ompelen mallivaatteita joita lehdessä on. Ensimmäisenä työnäni oli ommella Tiia Vanhatapion suunnittelema naisellinen juhlamekko. Materiaali oli todella ärsyttävä, varsinkin kotikoneella ompeleminen oli tuskaa sillä matskuna toimi hyvin liukas ja helposti rispaantuva pallokuvioinen silkki. Mekko valmistui kahdessa päivässä ja oon ihan tyytyväinen lopputulokseen, siistimmänkin siitä olisi saanut mutta siihen oltaisiin tarvittu hieman paremmat pelit ja vehkeet.

Eilen aloitin Teemu Muurimäen suunnittelemaa häämekkoa jonka sain tänään valmiiksi. Mallina mekko on todella yksinkertainen, kaunis ja ajaton. Materiaalit olivat taas hieman haastavia, yläosassa oli silkkiä satiinin muodossa ja alaosana oli silkkiä sifongin muodossa. Hieman ärsyttävää oli taas ommella silkkiä kotikoneella, mutta minkäs teet kun muutakaan ei ole :)

Ensimmäinen viikko meni nopeasti ja todella kivasti ja tekemistä on kokoajan. Oon viihtyny (ja ruoka tuolla on tosi hyvää :p). Ens viikolle mulla on jo tehtävät selvillä mutta palaillaan niihin viikon päästä ;)

 Ihanaa viikonloppua kaikille ! :)




2 kommenttia:

  1. Sä oot niin hyvä, wau:) Kumpa mullakin olis jotain tollasia taitoja..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) ja ihan varmasti sulla on jotain taitoja ! Sun pitää vaa löytää ne ;)

      Poista